Ostali sportovi

Ha Se Karate Do uspješan na turniru

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ekipa našeg kluba u sastavu od osam takmičara i takmičarki i to Drino Eman, Smriko Enver, Kurtović Dino, Bošnjak Nermin, Hodžić Denis, Lišić Kenan, Bašić Kenan i Ferhatović Ajla nastupila je u Lukavcu na 12. Internacionalnom karate kupu Lukavac 2015.godine. Svi članovi ekipe nastupili su u borbama pojedinačno.
U konkurenciji 29 karate klubova i 440 takmičara osvojila ukupno 4 medalje i to 1 zlatna, dvije srebrene i jedna bronzana.
Zlatnu medalju osvojila je Ajla Ferhatović u svojoj težinskoj kategoriji,
Srebrenu medalju osvojio je Bošnjak Nermin u svojoj težinskoj kataegoriji i Ajla Ferhatović u apsolutnoj kategoriji ,Bronzanu medalju osvojio je Drino Eman u borbama.
Ovo je bio jedan od kontrolnih turnira pred odlazak na evropsko prvenstvo i svjetski kup u Istanbulu u oktobru ove godine. Svi članovi ekipe imali su veoma dobre nastupe i potvrdili su dobru formu pred nastup u Istanbulu.

Klub u narednom periodu pored nastupa u Istanbulu provjeru ekipe planira na pozivnim turnirima u Brodu, Mariboru i Tuzli.

S poštovanjem,

PRESS SLUŽBA KLUBA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno