Biznis

GoodFood.ba nagradna igra

GoodFood Cover
GoodFood Cover
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

GoodFood.ba nagradna igra – Najveći bosanskohercegovački online servis za naručivanje hrane GoodFood.ba, čije je sjedište u Zenici, prošle sedmice se pojavio u novom ruhu. Sve više naših sugrađana uviđa prednosti online naručivanja hrane preko ovog servisa, koji ne iziskuje troškove telefona, smanjuje mogućnost nesporazuma pri naručivanju hrane te daje mogućnosti ostvarivanja posebnih pogodnosti u vidu gratis narudžbi i sl.

GoodFood Index page
GoodFood Index page

Za sve dosadašnje korisnike i one koji će to tek postati, razgovarali smo sa menadžerom projekta Dženanom Mujkanovićem, kojeg smo pitali šta nam to novo nudi nova verzija u odnosu na prethodnu, te generalno šta nas novo očekuje u budućnosti vezano za GoodFood.ba.
GoodFood je potpuno redizajniran i reprogramiran ali je i dalje zadržao svoj „user friendly“ koncept kakav gajimo od početka rada. Najviše pažnje smo posvetili da uvođenjem novih opcija i mogućnosti drastično ne izmijenimo forme na koje su klijenti već navikli te da sam proces pretrage i naručivanja ostane isti.

I dalje vam nije potrebno logiranje niti registracija da biste naručili dostavu hrane iz nekog lokalnog ugostiteljskog objekta koji se nalazi u našoj ponudi. Dovoljno je da imate mobilni telefon koji ćete uz adresu navesti u podacima o dostavi, te da putem sms konfirmacije dokažate da ste vlasnik navedenog broja.

DETALJI na blogu GoodFood-a.

S druge strane, registracija je jednostavna i svakako preporučljiva, budući da kao registrovani korisnik možete skupljati kupone za 11-tu BONUS (gratis) narudžbu, učestvovati u nagradnim igrama, popustima za grupne narudžbe, ocjenjivati restorane te plaćati goodfood vaučerima.

GoodFood unutarnja2Za registraciju je dovoljno da unesete vaš mail i upišete neku šifru za buduće logiranje, a možda najednostavniji način jeste logiranje preko Facebook-a, gdje sav posao završavate jednim klikom.

Što se tiče samih noviteta na novoj verziji sajta, izmijenili smo izgled varijanti jela na jelovnicima te sada imamo mogućnost da svakom jelu dodamo i fotografiju, što će svakako biti jedna dobra opcija za kupca dok bude birao jela. Korisnički akaunt je dosta unaprijeđen, gdje će kupac imati mogućnost pratititi sve svoje narudžbe, odabirati omiljene, napraviti brzi re-order a o čemu svakako detaljnije možete pročitati na blogu koji smo nedavno objavili na ovu temu.

DETALJI na blogu GoodFood-a.

Ono što bi htio najaviti ovim putem, a o čemu prvi put govorimo, jesu nova partnerstva u koja ulazimo i čija je realizacija pri kraju.
Radi se o saradnji sa duhanprometom koji, nakon uspješnog projekta prodaje PIK (OLX) kredita, ulaze u projekat prodaje GoodFood.ba novčanih vaučera, pomoću kojih ćete moći platiti svoju online narudžbu.
GoodFood unutarnjaS druge strane, sa kompanijom AVAKS (Teleoptic), inače vlasnicima (distirbuterima) brendova Milkos, Bona, Ella, Sinalco i dr., ulazimo u jedan odličan projekat čije će benefite itekako osjetiti, kako naši zajednički partneri , tako i naši krajni klijenti.

Kada već govorimo o pogodnostima za naše posjetioce, upravo danas imamo jednu nagradnu igru na Facebook-u kakve praktikujemo uvijek kada igra naša nogometna reprezentacija. Svi koji posjete naš fan page, uz prognoze konačnog rezultata i šaljive komentare na predstojeći susret, imaju mogućnost osvojiti vaučer kodove za besplatne narudžbe iz brojnih lokalnih restorana.

Zato vas pozivamo da što prije date svoju prognozu i komentar jer nam nije ostalo još mnogo vremena do ove itekako važne pobjede.

DETALJI na blogu GoodFood-a.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno