Info

Ovo su najbolji studenti u BiH

Ovo su najbolji studenti u BiH
Ovo su najbolji studenti u BiH
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ovo su najbolji studenti u BiH- Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović primio je osam najboljih bosanskohercegovačkih studenata, koji su svoje školovanje završili prosječnom ocjenom 10, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Najbolji bh. studenti u protekle tri godne bili su: Smail Halilović – Elektrotehnički fakultet Tuzla, Armin Nurkanović – Elektrotehnički fakultet Tuzla, Šejla Hadžić – Prirodno-matematički fakultet Tuzla, Mirza Pašić – Mašinski fakultet Sarajevo, Sead Delalić – Prirodno-matematički fakultet Sarajevo, Harun Hindija – Prirodno-matematički fakultet Sarajevo, Erna Tutić – Fakultet za metalurgiju i materijale Zenica i Dženana Bećirhodžić – Fakultet za metalurgiju i materijale Zenica.

Izetbegović je rekao da BiH računa na svoju mladost i pamet, te da su obrazovani i kvalitetni kadrovi nosioci svih razvijenih društava u svijetu. U čast najboljih bosanskohercegovačkih studenata u Predsjedništvu BiH je upriličen i kratak prigodni program, uz gudački kvartet profesora Dževada Šabanagića.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno