Zenica

FOTO: Aktivnosti Rotaract Cluba Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Organizacija Rotaract Club Zenica obavlja niz društvenih aktivnosti. Nevladina organizacija koja postoji već tri godine sa ciljem poboljšanja lokalne zajednice sa glavnim ciljem poboljšanja zajednice za mlade i ostale putem različitih društveno korisnih projekata. Tokom svog postojanja Rotaract je u saradnji sa različitim institucijama realizovao brojne projekte različitog sadržaja, te organizovao nekoliko panel diskusija za mlade u cilju osvještavanja istih i poboljšanju lokalne zajednice.

Trenutni projekat se realizuje u saradnji sa JU ̈Dom-porodica ̈ Zenica. Cilj projekta je pružanje pomoći štićenicima doma u vidu pomaganja istim pri obavljanju školskih zadataka. U realizaciju samog projekta su uključeni članovi samog Rotaracta, kao i volonteri koji su se odazvali na poziv. Do sada je realizovano nekoliko sesija sa uspješnim rezultatima sa namjerom pretvaranja istih u dugoročan projekat.

Rotaract Club Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno