Zenica

Del Vekio u posjeti Vladi ZDK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Del Vekio u posjeti Vladi ZDK – Danas je Zeničko-dobojski kanton posjetio ambasador Republike Hrvatske, NJ.E. Ivan Del Vekio (Vechio) sa opunomoćenim ministrom u Veleposlanstvu RH, gospodinom Stankom Cmrečnjakom i sastao se sa Miralemom Galijaševićem, premijerom Zeničko-dobojskog kantona.

Uz premijera su sa NJ.E ambasadorom razgovarali: ministar za privredu, ministar za promet i komunikacije i zaštitu okolice, ministrar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo te ministrar finsaija Zeničko-dobojskog kantona.

O aktuelnoj ekonomskoj, privrednoj i političkoj situaciji u Zeničko-dobojskom kantonu ambasadora je upoznao premijer Galijašević kao i sa svim projektima koji se realizuju u Zenici i Zeničko-dobojskom kantonu a koji se odnose na izgradnju infrastrukture, poduzetništva i razvoja poljoprivrede.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno