Zenica

Novi programi u ponudi Telemacha

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Novi programi u ponudi Telemacha- Telemach vas sa zadovoljstvom obavještava da je od utorka, 16. februara 2016. godine., ponuda kanala bogatija za četiri nova kanala LAUDATO TV, TVTK ,TV HIT i NAŠA TV.

LAUDATO TV novi vjerski kanal, čiji program pridonosi osnaživanju duhovnih, moralnih i porodičnih vrijednosti roditelja, djece i mladih. Usmjeren je prema svim ljudima dobre volje koji imaju pozitivan stav prema životu. Djelovanje Laudato TV-a želi biti u službi istinitoga, lijepoga i dobroga, jer od tih općeljudskih vrijednosti svi ljudi imaju koristi. U vlastitoj produkciji Laudato TV nudit će vjerski emisije “Razlog nade”, “Minute za tebe”, “Katolički kalendar”, “Zajedno u mladosti” i “Božanstvena komedija”. Tu su i emisije “Papa s nama”, “Prosudba”, informativne vijesti “Izdvojeno”, “Dudo i prijatelji. Televizija će emitirati i animirane, sinhronizovane vjerske crtane filmove. Kanal možete pratiti u D3 digitalnoj ponudi u okviru Start paketa, na poziciji 86.

TVTK Radio-televizija Tuzlanskog kantona danas proizvodi i emituje raznovrstan cjelodnevni radijski i televizijski program. Najkvalitetniji: filmski, serijski, sportski, zabavni, dokumentarni i dječiji program strane produkcije, te jedinstven: informativni, dokumentarni, obrazovni, zabavni, revijalni, sportski, vjerski i dječiji program vlastite produkcije. Svakodnevnim prisustvom na terenu u svim dijelovima Tuzlanskog kantona, Podrinja i Posavine, novinari i snimatelji Radio-televizije Tuzlanskog kantona došli su u svako mjesto: grad, selo, ulicu. Kanal možete pratiti u D3 digitalnoj ponudi u okviru Start paketa, na poziciji 67.

TV HIT sa sjedištem u Brčkom, sa emitovanjem je počela 1999. godine i emituje sadržaj infromativnog i zabavnog sadržaja. TV HIT je televizija koja ima za cilj unapređivanje medijske kulture, podsticanje kreativnog poslovnog ambijenta u Distriktu Brčko i okruženju a samim tim i kvalitetnije i brže informisanje građana. Širok spektar informativnih, društveno-političkih, kulturno-zabavnih kao i muzičkih sadržaja čini ovu televiziju liderom u svom okruženju. Kanal možete pratiti u D3 digitalnoj ponudi u okviru Start paketa, na poziciji 68.
Novi kanal NAŠA TV možete pratiti u D3 digitalnoj ponudi u okviru Start paketa, na poziciji 77, dok korisnici sa područja Mostara i udružene kompanije Velnet navdeni kanal mogu pratiti na poziciji 12.

IZMJENE U ANALOGNOJ PROGRAMSKOJ SHEMI
Izmjene u analognoj programskoj shemi odnose se na područje Mostara i područje djelovanja nekadašnje kompanije Velnet. Kanal NAŠA TV predstavljat će sastavni dio analogne programske sheme za navedena područja i to na poziciji S10.

Uživajte uz Telemach!

*Na zahtjev velikoga broja korisnika, koji su kao prijedlog novoga kanala naveli LAUDATO TV, kanal je uvršten u DIGITALNU programsku shemu. Sve ovo dokazuje da Telemach osluškuje i uvažava prijedloge svojih korisnika. Zahtjev za ubacivanje navedenog kanala u Telemach programsku shemu je pristigao na naš mail [email protected] koji je formiran za prijedloge korisnika na uvođenje novih kanala.

12745885_1060880280630680_3153410756530065995_n_mala



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno