Info

Mars povlači čokoladice sa tržišta

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Mars povlači čokoladice sa tržišta – Američki proizvođač čokolade Mars objavio je da povlači sa tržišta čokoladice Mars i Snickers pošto su u nekim od proizvoda u Njemačkoj pronađeni ostaci plastike.

Proizvođač čokolada “Mars” povukao je u 55 zemalja čokoladice “Mars” i “Snikers” (Snickers) pošto su u njima pronađeni komadići plastike.  Takođe su povučene i čokoladice “Milki vej minis” (Milky Way Minis), “Miničrs” (Miniatures) kao i neke kutije “Selebrejšnsa” (Celebrations), prenio je danas BBC.

Čokoladice su povučene u 55 zemalja, saopštio je proizvođač, ali nije naveo o kojim zemljama je riječ. Povučenim proizvodima rok trajanja je isticao između 19. juna 2016. i 8. januara 2017. Frans pres navodi da su neki Marsovi proizvodi povučeni i u Holandiji, Belgiji, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Italiji i Španiji.

Američka kompanija “Mars” nije navela koliko ukupno čokoladica ima problem. Njeno odjeljenje u Njemačkoj proizvodi oko 10 miliona čokoladica svakog dana. Na sajtu kompanije www.mars.de može se naći lista proizvoda, ali taj sajt danas nije dostupan, navodi BBC.
Kompanija je saopštila da povlačanjem čokoladica želi i da spriječi kupce da pojedu kupljene proizvode

U saopštenju se ističe da su povlačenjem obuhvaćeni svi proizvodi sa etiketama Mars, Snickers, Milky Way Minis i Miniatures te određene vrste poslastica u kutijama kojima datum upotrebe ističe od 19. juna do 8. januara 2017. godine. Nije poznata količina povučenih proizvoda ili finansijske posljedice.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno