Zenica

Promocija knjige: Ekonomija slobode

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Promocija knjige: Ekonomija slobode – U četvrtak, 17.03 u 11 h na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Zenici, udruženje “Multi” u saradnji sa Asocijacijom studenata Ekonomskog fakulteta će organizovati promociju knjige “Ekonomija slobode” .

Knjiga predstavlja djelo prevedeno na bosanski jezik koje se po prvi put otvoreno i krajnje direktno suočava sa osnovnim mitovima u ekonomiji, naročito onima koji se tiču ekonomske slobode pojedinca. Knjigu je preveo Admir Čavalić, magistar ekonomskih nauka , koji radi kao asistent na Ekonomskom fakultetu u Tuzli.

Također, isti dan od 17h održat će se debatno takmičenje ” Noć ideja ” .

Riječ je o jedinstvenom događaju u Bosni i Hercegovini čiji je cilj da okupi mlade umove, kako bi akademski debatovali o aktuelnim društvenim pitanjima u nesvakidašnjem noćnom terminu. Debatno takmičenje je postala tradicija na Ekonomskom fakultetu u Tuzli, a prvi put je održano u decembru 2014. godine i do sada je okupilo preko 400 mladih.

Pozivaju se svi zainteresovani da svojim dolaskom upriliče promociju knjige “Ekonomske slobode” , a u večernjem terminu, kao publika na debatnom takmičenju ” Noć ideja” , osvoje i neke od nagrada koje smo pripremili za publiku.

ASEF

FB_IMG_1458109740176

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno