Rukomet

Ante Dragičević potpisao ugovor sa RK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon što su Ugovor o saradnji i pozajmii igrača potpisali predsjedici RK Čelik Zenica Pane Škrbić i predsjednik “Sloboda Solane” Tuzla Ismar Šabonjić, po kojem će sjajni ljevoruki igrač Ante Dragičević narednih godinu dana braniti boje novog premijerligaša RK Čelik. Zatim su sjajno desno krilo Ante Dragičević i predsjednik RK Čelik Pane Škrbić potpisali ugovor po kome će Dragičević narednih godinu dana braniti boje Zeničkih ,,crno-crvenih’’.

  • ,,Sada je sve jasno: 24. jula dolazim na pipreme RK Čelik i nadam se sa ćemo dobro započeti novu takmičarsku sezonu. Radujem se što ću ponovo biti medju ,,starom rajom’’, među momcima s kojim sam igrao predprošle godine, prije odlaska iz Čelika u RK Slobodu. Daću svoj maksimum, zajedno sa mojim sigračima, da u Premijer ligi BiH  pružimo što bolje partije i borbenom igrom osvajimo srca naših navijača’’– izjavio je Dragičević nakon potpisivanja ugovora za RK Čelik.

Predsjednik RK Čelik Pane Škrbić je povodom povratka  Dragičevića u Čelik izjavio:

  • ,,Hvala predsjedniku RK ,,Sloboda Solane’’ i direktoru Kluba Mirzi Buliću, što nastvaljamo kontinuitet naše prijateljska saradnje dva kluba. Mislim da u sportu i u rukometu posebno mora biti više medjuklupske poštene, prijateljske i korektne saradnje, pored žesstoke borbe timova na samom terenu. Vjerujem da ćemo našu sardnju i ubuduće širiti. Želim, našim prijateljima iz RK ,,Sloboda Solane’’ sve najbolje u daljem radu’’ – kaže Pane Škrbić.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno