Zabava

Bingo i Enis dolaze u Zenicu i obećavaju nezaboravno druženje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon što su posjetili Bijeljinu i Tuzlu, Bingo i Enis kreću ka Zenici. Zabavna emisija „Bingo časti, Enis se folira“ u kojoj popularni glumac ima ulogu domaćina, počinje u srijedu, 4. oktobra, Hipermarket Bingo Zenica, tačno u 12 sati.

Odabrane ekipe tada počinju takmičenje u kvalifikacionim igricama, a njihov timski rad, vještine i malo sreće će odlučiti ko od njih odlazi u finalni krug takmičenja gdje ih čekaju vrijedne nagrade.

No, već je poznato da Enis u Bingu znači nevjerovatnu avanturu ispunjenu smijehom, iznenađenjima i pozitivnom energijom, tako da su svi koji žele biti dio ove nezaboravne atmosfere dobrodošli.

Prilika je ovo da bodrite svoje sugrađane, prijatelje ili članove porodice koji se takmiče, ali i da se nakon takmičenja koje završava u 17 sati, upoznate omiljenog glumca družite se sa njim i naravno napravite nekoliko fotografija.

Bingo i Enis vas pozivaju da se 4. oktobra pridružite zabavi i druženju u Hipermarketu Bingo Zenica na adresi Goraždanska 23, jer obećavaju dan koji će vam sigurno ostati u lijepom sjećanju.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno