Zenica

Problemi za pacijente KBZ – CT u kvaru

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Problemi za pacijente KBZ – CT u kvaru – Naši redovni čitaoci obavjestili su Zenicablog o problemima na koje su naišli tokom zakazanih pregleda u Kantonalnoj bolnici Zenica.

Pozdrav, jutros sam vodio oca na CT u našu bolnicu i rekli su nam da aparat od jučer ne radi. Moj otac je morao kupiti injekcije i ići u hitnu službu da mu dadnu kao pripremu za pregled, sad sve mora ponoviti. Također mora popiti neke tablete. Molim vas da mi odgovorite ako znate kada će aparat proraditi, jer gore u bolnici niko nije znao odgovoriti, a do načelnika odjela nismo uspjeli doći. Ako aparat bude duže van upotrebe moraćemo se finansijski pripremiti za pregled u privatnoj klinici. Hvala unaprijed, napisoa je naš čitalac.

Zatražili smo odgovor od nadležnih u KBZ, te dobili informaciju, koju prenosimo:

-Na vaš upit informišemo vas da je radi strujnog udara došlo do određenog kvara na CT aparatu. Popravak CT aparata je u toku. Javnost će biti blagovremeno informirana o stavljanju CT aparata u funkciju.

Odnosi s javnošću KBZ



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno