Info

Foto konkurs: Dijalog za budućnost

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto konkurs: Dijalog za budućnost – UNESCO, UNICEF i UNDP Bosnia and Herzegovina u sklopu projekta Dijalog za budućnost, u suradnji sa portalom Fotografija.ba, organizuju foto konkurs “Razlike inspirišu”, čija je svrha promovisanje i dizanje svijesti kod građana o važnosti promovisanja dijaloga, tolerancije i suživota u cijeloj Bosni i Hercegovini.

U foto konkursu mogu učestvovati svi građani Bosne i Hercegovine, a prijavljene fotografije trebaju prikazivati postojanje prostora za dijalog, promovirati suživot, toleranciju, izgradnju razumijevanja, poštivanje različitosti.

Sve pristigle fotografije ulaze u finale i biće objavljene na Facebook stranici “Dijalog za budućnost”, kao i web sajtu Fotografija.ba, nakon čega će žiri izabrati pobjednika. Prva nagrada je vaučer u vrijednosti od 1.000 KM u prodavnicama IMTEC.

Za više detalja o natječaju i procesu prijave, posjetite web sajt organizatora.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno