Biznis

Foto: Cvjećara Mimoza

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Cvjećara Mimoza ima svoju dugogodišnju tradiciju, koja datira od 1989. godine kao jedinstveno prepoznatljiva cvjećara u Zenici. Naša kvaliteta se zasniva na dugogodišnjoj porodičnoj tradiciji aranziranja cvijeća.

U našoj ponudi uvijek imamo veliki asortiman zagarantovano svježeg cvijeća, koje za vas dopremamo iz cijelog svijeta. Naši profesionalni cvjećari-aranžeri ce vas u našoj cvjećari ljubazno dočekati i s osmijehom uslužiti, i svoje vrijeme u potpunosti posvetiti Vama, kako bi bili zadovoljni.

U ponudi imamo razne vrste cvijeća i lončanica za sve prilike: svadbe, sahrane, rođendane, godišnjice…, rasada za Vaše balkone i vrtove…

Bilo bi nam zadovoljstvo da nas posjetite u našoj cvjećari Mimoza ul. Maršala Tita 48 (Plato pijace) da se uvjerite u naš kvalitet i ljubaznost.

Otvoreni smo svakim danom od 08-16 h, a nedjeljom od 08-14 h

Sve informacije i narudžbe možete dobiti na broj telefona 060/318-226-3



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno