Zenica

Dan svjesnosti o autizmu – 2. april RK Bosna

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dan svjesnosti o autizmu – 2. aprila kod RK Bosna – Pozivamo Vas da 02. aprila 2016. godine svojim učešćem uveličate obilježavanje Svjetskog dana svjesnosti o autizmu, te da, zajedno, pošaljemo poruku javnosti o položaju osoba, prevenstveno djece, iz autističnog spektra u našem društvu.

Udruženjem građana “Svijet u slikama“ koje ima za cilj stručnu podršku djeci i odraslima sa smetnjama u psihofizičkom razvoju s naglaskom na djecu iz autističnog spektra će 02. aprila 2015. godine na platou ispred Bosanke zajedno sa „Mamama grada Zenice“ obilježiti ovaj značajan datum.

Članovi udruženja „Svijet u slikama“ će se zajedno sa „Mamama grada Zenice“ okupiti na platou ispred RK Bosna u 11:00 sati, gdje će građanima Zenice približiti problematiku uključivanja, školovanja i razvoja djece i odraslih sa smetnjama u psihofizičkom razvoju.

Podršku u radu udruženja mogu dati svi građani Zenice, kupovinom kolača ili privjesaka.

Udruženje – Mreža udruženja Autizam 02.04.2016. godine će na različitim lokacijama (Zenica, Doboj, Lukavac i Sarajevo) poslati poruku podrške osobama iz autističnog spektra.

2. april Dan svjesnosti o autizmu Udruzenje Svijet u slikma iz Zenice će obilježiti u cilju razvijanja svijeti kod gradjana grada Zenice. Vaš dolazak će doprinjeti razvoju svijeti o autizmu, a nas će obradovati.

U nadi da ćete nam se pridružiti u pružanju podrške djeci i osobama koje se nalaze na marginama društva unaprijed se zahvaljujemo, i molimo da nam potvrdite svoj dolazak.

Predsjednik udruženja: Bojan Radić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno