Info

Izbor najboljih fotografija

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Direkcija za evropske integracije Vijeća ministara BiH raspisala je javni poziv za izbor najboljih fotografija o temi I JA BIH U EU, saopćila je Direkcija. Poziv je otvoren do 25. aprila.

Najboljih 12 fotografija prema izboru žirija, biće objavljene 27. aprila na internet stranici, te Facebook i Twitter nalozima Direkcije.
Nakon toga, na društvenoj mreži Facebook, do 9. maja će biti omogućeno glasanje za jednu od 12 odabranih fotografija.

Prvoplasirana fotografija po izboru stručnog žirija i prvoplasirana fotografija po izboru glasača na Facebook stranici Direkcije biće nagrađene vrijednim nagradama.

Dvanaest najboljih fotografija biće predstavljeno na izložbama povodom Dana Evrope i Evropske sedmice u različitim gradovima BiH.

Pravo učešća imaju svi državljani BiH stariji od 18 godina, a detaljnija pravila javnog poziva objavljena su na web stranicama Direkcije.

Sve dodatne informacije učesnici u javnom pozivu mogu dobiti na kontakt telefon 033/255-014 kao i putem e-maila: [email protected]

LINK ZA VIŠE VIJESTI OVDJE



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno