Zenica

Video+foto: Obilježen Dan Armije RBiH u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video+foto: Obilježen Dan Armije RBiH u Zenici – U okviru obilježavanja 15. aprila, Dana Armije RBiH, na području Zeničko-dobojskog kantona održan je niz prigodnih manifestacija, a centralna svečanost upriličena je na Trgu Alije Izetbegovića u Zenici.

Održan je prigodan program sjećanja na ratna dešavanja i položeno cvijeće na gradskom Spomen-obilježju “Kameni spavač”.

Prigodnim govorima brojnim građanima obratili su se Nazim Bećirević, u ime Saveza dobitnika najvećih ratnih priznanja te ministar za boračka pitanja ZDK-a Fahrudin Čolaković.

-Drago mi je da nas je 15. april okupio u ovolikom broju i da smo se zbližili u želji da pošaljemo jasnu poruku, kako opstanka Bosne i Hercegovine, tako i budućnosti, da nam se devedesete nikad više ne ponove. Svima čestitam 15. aprila sa iskrenom željom da ovakvih obilježavanja još dugo dočekate u miru zdravlju i sreći – kazao je ministar Čolaković.

Na Spomen-obilježje “Kameni spavač” cvijeće su položile brojne boračke organizacije, delegacije grada Zenice i Zeničko-dobojskog kantona, brojne političke stranke, članovi porodica i sugrađani.

KLIKNI OVDJE da vidiš kratki video sa svečanosti



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno