Zenica

Foto: Vjerujemo – projekat OMS Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: Vjerujemo – projekat OMS Zenica – Projekat “VJERUJEMO” koji se organizovao uz podršku Catholic Relief Services (CRS) i MRV BiH, a realizovao ga Odbor za međureligijsku saradnju u Zenici (OMS), sačinjavao je dvodnevni susret mladih srednjoškolaca iz tri zeničke škole i mladih OMS-a.

Drugi dan činile su interaktivne radionice sa srednjoškolcima  na temu Predrasude, obilazak vjerskih objekata te zajednički skup na glavnom gradskom trgu gdje su uz jednoobrazne majice te dijeljenje 500 poruka mira koje su ranije napravili na radionicama, obilježili završetak ovomjesečnoga projekta ali i namjeru da sa svojim plemenitim idejama izađemo korak više – među sugrađane.

Prisutni osim mladih učesnika bili su vjerski čelnici Zenice te predstavnici Međureligijskog vijeća Bosne i Hercegovine.

Još jednom je potvrđeno koliko Odbor za međureligijsku saradnju u Zenici djelujući šestu godinu u ovome gradu doprinosi svojim projektima promociji mira, tolerancije i dijaloga.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno