Ostali sportovi

KK Perfekt: Adila Adilović najbolja takmičarka na turniru u Mostaru

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poštovani roditelji, draga djeco i simpatizeri našeg Karate klub Perfekt Zenica, u subotu 06.07.2024.godine učestvovali smo na Međunarodnom karate turniru ” MOSTAR KUP 2024″ u Mostaru.

Turnir je okupio iz 5 država 43 kluba sa 399 takmičara i 505 prijava. Sve pohvale za organizaciju našim prijateljima iz karate kluba “Mostar” Mostar.

Naš karate klub PERFEKT Zenica je učestvovao sa dva takmičara u kategorijama kate i ukupno su osvojili 4 medalje od kojih 3 zlatne i 1 bronzanu medalju.

Hasanbašić Kaan je osvojio treće mjesto i bronzanu medalju u kategoriji kate 10 godina, dok je u starijoj kategoriji kate 11 godina osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju.

Adilović Adila je osvojila dva prva mjesta i dvije zlatne medalje u kategorijama kate djevojčice 9 godina i 10 godina oranž pojas. Sa osvojene dvije zlatne medalje je zauzela visoko prvo mjesto kao najuspješnija takmičarka turnira u neslužbenim kategorijama.

Ekipu kluba je predvodila trenerica Hatidža Smriko i mame Ajla Adilović i Vanesa Kahrimanović.

Naš karate klub učestvuje na ” LJETNOM KARATE KAMPU ” u Ulcinju. Karate kamp je počeo od četvrtka 04.07 i traje do srijede 10.07.2024.godine. Naš klub učestvuje sa 9 članova i to:

– Una Bajrambašić
– Sanari Bajrambašić
– Hamza Bošnjak
– Merjem Bošnjak
– Ejna Bešo
– Adna Smajić
– Dalia Pinjić
– Demir Huseinspahić
– Tea Rašić

Instruktori na seminaru su:

– Nermin Bošnjak, majstor karatea crni pojas 5.DAN, bivši reprezentativac BIH preko 12 godina, osvajač brojnih Evropskih i Svjetskih medalja, glavni trener karate kluba PERFEKT ZENICA
– Samed Gaši, majstor karatea crni pojas 5.DAN, licencirani balkanski sudija, glavni trener karate kluba “Vlašić” Travnik
– Elmir Gaši, majstor karatea crni pojas 7.DAN, dugogodišnji selektor i trener karate reprezentacije, glavni trener karate kluba “Mehurići” Travnik

Karate klub PERFEKT Zenica poziva sve zainteresirane da postanu dio PERFEKT PORODICE svaki radni dan od 19 00 h u Osnovnoj školi EDHEM MULABDIĆ Zenica. U toku je otvoren upis novih članova i od četvrtka 11.07. počinje ljetna karate škola na otvorenom, koja će biti organizivana u dvorištu Osnovne škole Edhem Mulabdic Zenica. Sve dodatne informacije na facebook profilu Nermin Gagi Bošnjak i na mobitel broj 387 61 063 007.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno