Politika

Saopćenje: Puna podrška Vladi na čelu s premijerom Nezirom Pivićem u oživljavanju sajma ZEPS

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradski odbor Stranke demokratske akcije Zenica upućuje čestitke Vladi Zeničko-dobojskog kantona, premijeru Neziru Piviću i ministru privrede Samiru Šibonjiću što su svojim nesebičnim angažmanom pružili maksimalnu podršku i dali ključni doprinos oživljavanju sajma ZEPS na njegovu 30. godišnjicu. Sajam ZEPS će se, nakon petogodišnje pauze, održati od 1. do 5. oktobra na Kaberovića polju u srcu Zenice.

Vraćanje sajma ZEPS je jedan od prioriteta sadržanih u izbornoj platformi Stranke demokratske akcije Zenica, budući se da se radi o jednom od simbola Zenice koji je dvije i po decenije bio najvažniji sajamski događaj u Bosni i Hercegovini, a prekinuo je tradiciju zbog uskraćivanja podrške od strane aktuelne Uprave Grada Zenica.

Stranka demokratske akcije, kao najveća politička snaga u bošnjačkom narodu, ali i cjelokupnom patriotskom bloku u Bosni i Hercegovini, posvećena je stvaranju kvalitetnijih uslova za život i rad u Zeničko-dobojskom kantonu, uvažavajući poseban značaj Zenice kao najvećeg grada i središta našeg kantona.

Press SDA Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno