Ostali sportovi

Dvije državne reprezentacije na pripremama u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Proteklih nekoliko dana u Gradu Zenica održale su se pripreme dvije državne selekcije u olimpisjkim/paraolimpijskim sportovima.

Reprezentacija BIH za košarkaše u kolicima održala je prvi dio priprema te su im na jednom od treninga podršku dali članovi naše mlade U18 Rugby VII reprezentacije koja ove sedmice nastupa na Europskom prvenstvu u Poljskoj, Zabki u sklopu grupe Trophy 2 zajedno sa Morskom, Andorom, Srbijom, Mađarskom i Austrijom.

Trener i selektor naše mlade selekcije Haris Topalović zajedno sa predstavnikom Ragbi savez Bosne i Hercegovine Mirzom Oručem poželjeli su sreću našim košarkašima u kolicima na Europskom prvenstvu koje se održava u Sarajevu u periodu od 27.07-04.08.2024. godine.

“Naši mladi ragbijaši imali su priliku da se upoznaju sa reprezentativcima razmjene i čuju nova iskustva te da kapitenu Nihadu Majstoriću i selektoru Behudinu Bajgriću uruče mali znak pažnje. Također i naši mladi ragbijaši su dobili prigodne poklone u ime Saveza i reprezentacije BIH za košarkaše u kolicima. Nadamo se da će naši sportisti na oba natjecanja ostvariti zapažene rezultate jer trud i rad koji ulažu a koji proizilazi iz ljubavi prema sportu sigurno mora biti nagrađen” istakli su.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno