Zločini

U ulici Aska Borića opljačkan frizerski salon, u Crkvicama pronađena “marihuana” i “ekstazi” i razbijeno prednje vjetrobransko staklo na “Mercedesu”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 08.07.2024. godine u prostorije Policijske stanice Centar obratila se D.M iz Zenice i prijavila da je u periodu 06.07. do 08.07.2024. godine od strane nepoznate osobe izvršena teška krađa u u frizerski salon ”Style”, koji je lociran u ulici Abdulaziza Aska Borića.

Tom prilikom iz kase u salonu je otuđen određeni iznos novca. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I uz upoznavanje dežurnog tužioca.

Dana 08.07.2024. godine, u 00,20 sati, u ulici Crkvice, od strane lica M.M. (1989.) i M.M. (2002.), oba iz Zenice, izvršeno je krivično djelo ”Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”.

Prilikom pregleda od strane policijskih službenika Policijske stanice Crkvice kod istih je pronađen jedan upakovan sadržaj biljne materije koja aocira na opojnu drogu bruto težine 1,65 grama, te dvije tablete koje izgledom asociraju na opojnu drogu “Ekstazi”.

Navedena materija je oduzeta, a lica lišena slobode i zadržana u prostorijama za zadržavanje.

Dana 08.07.2024. godine, u 17,20 sati, u ulici Crkvice, od strane nepoznatog lica izvršeno je krivično djelo ”Oštećenje tuđe stvari”, kojom prilikom je razbijeno prednje vjetrobransko staklo na putničkom motornom vozilu marke ”Mercedes”, vlasništvo A.T. iz Zenice.

Policijski službenici Policijske stanice Crkvice izašli su na lice mjesta i zadokumentovali navedeno krivično djelo, a daljnji rad na otkrivanju počinioca nastavljaju policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno