Zenica

Popunite anketu: vaša ocjena stanja okoliša

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Popunite anketu: vaša ocjena stanja okoliša – Željeli bismo vas obavijestiti da je (u saradnji Ministarstva za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline Vlade Zeničko-dobojskog kantona i Metalurškog instituta „Kemal Kapetanović“ Univerziteta u Zenici) u toku izrada Kantonalnog ekološkog akcionog plana (KEAP-a) ZDK.

Radi se o ključnom dokumentu u oblasti zaštite okoliša, kojim će se definirati stanje i pravci djelovanja u narednom višegodišnjem periodu, stoga nam je jako bitno uključiti javnost u proces izrade ovog dokumenta.

U tu smo svrhu osmislili „Anketu za ocjenu stanja okoliša“ i jako nam je bitno dobiti mišljenje građana Zenice i Zeničko-dobojskog kantona. Vas želimo zamoliti da nam pomognete da ih obavijestimo da anketu mogu popuniti on-line na web-stranici Univerziteta u Zenici (na adresi http://unze.ba/anketa-ocjene-stanja-okolisa/). (Anketa se može popuniti i unutar “IFRAME-a”, koji se nalazi na istoj stranici).

S obzirom na ekološke probleme s kojima se srećemo te značaj izrade KEAP-a ZDK, bilo bi veoma korisno odgovoriti na anketu na  http://unze.ba/anketa-ocjene-stanja-okolisa/.

Dobiveni odgovori iskoristit će se za izradu plana zaštite okoliša u Zeničko-dobojskom kantonu.

Administrativno-tehnička podrška projekta
Univerzitet u Zenici

E-mail: [email protected]
http://www.unze.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno