Politika Zenica

Čajić: Odgovor na prozivke gradonačelnika Kasumovića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ODGOVOR NA PROZIVKE GRADONAČELNIKA KASUMOVIĆA

Na današnjoj sjednici GV grada Zenice gradonačelnik Kasumović je u svom izlaganju prozvao mene, vladu ZDK i ministarstvo kojim upravljam da stopiramo određene projekte koji su usmjereni na grad Zenicu, tačnije jedan projekat u kojem se traži izdavanje vodne saglasnosti za građenje regulacija korita Klopačkog potoka

Ovim putem želim obavijestiti javnost i priložiti dokaz da je sve izrečeno jedna velika neistina. Naime predmet je na protokol Vlade ZDK stigao 16.08 a ministarstvu je dostavljen 19.08 to jeste jučer u poslijepodnevnim satima, što se vidi na priloženoj fotografiji. Ne, nije tu već mjesecima!

Ja ću koristiti jezik argumenata i neću dozvoliti da ministarstvo i mene neko izlaže neistinama, politikanstvu i podvalama.

Ni jedan projekat niti je bio niti će biti stopiran ni prema jednoj općini/gradu pa tako ni prema Zenici od ovog ministarstva. Da je to tako govori i činjenica da je ovo ministarstvo izdvojilo preko 1,5 miliona KM za grad Zenicu putem vodnih naknada,iako je grad u ovim projektima učestvovao sa O KM

U mandatu ove vlade potpisano je i realizovano preko 100 dokumenata izmedju ministarstva i grada po raznim osnovama

O KAKVOM MI STOPIRANJU PRIČAMO❗️

Jasmin Čajić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno