Politika

Saopćenje: U okviru obilježavanja godišnjice SDA Zenica održan radni sastanak u Nemili

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Stranka demokratske akcije Zenica je u prostorijama društvenog doma u Nemili organizovala radni sastanak sa svojim članovima i aktivistima sa područja cijele nemilske regije.

Na sastanku su prezentovane dosadašnje aktivnosti Stranke u okviru obilježavanja 34 godine od njenog osnivanja, te najavljeno zajedničko cjelodnevno druženje za sve simpatizere i članove stranke koje će se održati u septembru na Bistričaku.

Prisutnima su dobrodošlicu poželjeli Naidin Ahmetspahić, Emir Efendić i Halil Garanović, a o važnosti rada i djelovanja Stranka demokratske akcije Zenica na području nemilske regije u protekle 34 godine govorili su predsjednik SDA Zenica, Nezir Pivić, i potpredsjednik SDA Zenica, Spahija Kozlić. Oni su se ovom prilikom zahvalili osnivačima i aktivistima na njihovom dugogodišnjem doprinosu afirmaciji ideja Stranke demokratske akcije, te pozvali prisutne na Svečanu akademiju povodom 34 godine od osnivanja koja će se održati sutra, 29.08. 2024. godine, sa početkom od 20:00 sati u banket salonu hotela Zenica.

Saopćenje za javnost



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno