Politika

Jasko Borovčević: Poziv na dostojanstvenu kampanju u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nezavisni kandidat nacionalnih manjina Jasko Borovčević poziva sve političke aktere u Zenici na poštenu i korektnu izbornu kampanju.

U ovom značajnom trenutku za naš grad, potrebno je okupljanje oko zajedničkih vrijednosti i ciljeva koji će unaprijediti život svih građana.

Umjesto sukoba i negativne politike, potrebni su konstruktivni dijalozi koji nude rješenja za izazove s kojima se suočavamo.

Građani zaslužuju da budu informisani i da donesu odluku temeljenu na istinitim i relevantnim informacijama. Vjerujem da postoji dovoljno prostora za sve nas da se na dostojanstven način takmičimo za priliku da služimo našim ljudima.

Pozivam sve kandidate da se fokusiraju na svoje vizije i programe, te omoguće građanima da donesu informisane odluke. Potrudimo se zajedno stvoriti Zenicu u kojoj se poštuju svi njeni stanovnici.

NEUKUSU TREBA REĆI NE!

Jasko Borovčević
Nezavisni kandidat nacionalnih manjina
Zenica, 6. septembar 2024. godine



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno