Politika

Saopćenje: Veliki broj građana na kafi sa kandidatima BHI KF

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kandidati Bosanskohercegovačke inicijative – Kasumović Fuad družili su se sinoć u Tržnom centru na kafi sa građanima i simpatizerima stranke. Kandidati ove stranke još jednom su svjedočili ogromnoj podršci građana koji su se puna dva sata družili sa njima interesujući se za planove ove stranke na poboljšanju života svakog pojedinca u ovom gradu.

U ugodnom i prijatnom razgovoru kandidati ove stranke predvođeni aktuelnim i budućim Gradonačelnikom Fuadom Kasumovićem i nositeljicom liste Amrom Mehmedić iznijeli su planove koje namjeravaju realizovati u narednom mandatnom periodu. BHI KF ima jasnu viziju, konkretne planove i što je najvažnije neraskidivu spregu sa bazom, a što je bitan faktor za ostvarivanje uspjeha u realizaciji planiranih projekata gradske uprave na čelu sa Gradonačelnikom Kasumović Fuadom.

Plansko djelovanje, sa samo jednim ciljem zadovoljavanja potreba građana ostaje imperativ stranke od koga nema odstupanja. Ono što je uočljivo je jaka sprega između baze odnosno biračkog tijela i BHI KF koja je rezultat uzajmnog odnosa koji podrazumijeva povjerenje proisteklo iz transparentnog rada i odnosa predstavnika BHI KF u obnašanju funkcija spram baze. Takav odnos će se ubuduće nadograđivati i bit će permanentan zadatak članstvu stranke i izabranim kandidatima.

Nakon izmjena i dopuna zakona o javnim nabavkama, u narednom periodu se očekuje manje žalbi na tandere koje raspisuje Grad Zenica tako da će biti manje blokada i više realizovanih projekata koji će poboljšati život građana.

Izuzetno pozitivne reakcije građana tokom sinoćnjeg druženja sa kandidatima u Tržnom centru najava su jako dobrog izbornog rezultata Bosanskohercegovačke inicijative – Kasumović Fuad na Lokalnim izborima 6. oktobra.

Kandidati BHI KF danas (17.09.2024.) se druže sa mještanima Drivuše sa početkom u 17:30 sati i mještanima Lašve s početkom u 19:00 sati.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno