Ostali sportovi

Četvrti Memorijalni turnir “Husejin Selimović-Musa”, KBV Isak-Ze organizira u spomen na svog preminulog trenera i osnivača kluba

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Četvrti  Memorijalni turnir u kick boksu „Husejin Selimović-Musa “, klub borilačkih vještina Isak-Ze organizira u spomen na svog preminulog trenera i osnivača kluba.

Turnir će se održati 28.septembra   u Gradskoj areni “Husejin Smajlović” u Zenici .Ovogodišnje  izdanje biće u znaku mladih zeničkih  i bosanskohercegovačkih boraca.

Već treći mjesec u klubu traju intezivne pripreme za ovu veliku sportsku manifestaciju.Više detalja o toku  priprema saznali smo od Merseda Mulića, člana Organizacionog odbora i trenera  zeničkog kluba.

Mi već četvrtu godinu zaredom organizujemo „Memorijal  Husejin Selimović-Musa „ u znak sječanja na našeg trenera.Pri kraju smo priprema koje traju tri mjeseca.I ove godine akcenat je na mlađim borcima kojima želimo pružiti priliku za afirmaciju i napredovanje u kik boksu.Ove godine iz našeg kluba imamo pet boraca.Dva su u profi boksu,dva borca su u amaterskom kik boksu i jednog borac u profi kik boksu.Ovo je godina u kojoj imamo najviše naših boraca.Ljubitelji borilačkih vještina u Areni uživaće u Noći profi boksa i kik boksa.Svi su dobro došli.  “izjavio je Mersed  Mulić.

Za Isak-Ze će nastupiti :Allem Merdan,Adnan Aščić,Almir Nesimi,Ibrahim Handanović i Ahmed Džananović.

Četvrti  memorijalni turir u kik boksu Husein Selimović –Musa održava se 28.septembra  sa početkom u 19 .sati.

Generalni pokrovitelj turnira je Vlada Zeničko-Dobojskog kantona.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno