Kultura Zenica

NAJAVA: BZK “Preporod” Zenica organizuje javnu tribinu “Bošnjaci prije svega”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poštovani sugrađani, dobri i plemeniti Bošnjani sve Vas najsrdačnije pozivamo na javnu tribinu koju BZK “PREPOROD” Gradsko društvo Zenica organizira 20.09.2024. od 19,30h u Hotelu Zenica.

Tribinu će otvoriti devet panelista – doktora nauka iz različitih oblasti – sa svojim kraćim referatima nakon čega ćemo dati priliku svim sugrađanima da postave pitanja s ciljem rasvjetljavanja određenih pojmova i pojavnosti.

Cilj javne tribine je ukazivanje na značaj bošnjačkog nacionalnog bića i ukorijenjenosti Bošnjaka u biće i duh Bosne i Hercegovine, ali i omogućavanje svakom sugrađaninu da iz prve ruke dobije informacije po pitanju državno-pravnog razvoja Bosne i Hercegovine, povijesnog korijena Bošnjaka, (ne)shvatanja bošnjačkog nacionalnog statusa, bosanske domicilne i geografske određenosti itd..

Svi ste dobrodošli!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno