Politika

Saopćenje: Predsjednik SDP-a BiH Nermin Nikšić u posjeti Zenici, podržao Almira Babajića kandidata za gradonačelnika Zenice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predsjednik SDP-a BiH, Nermin Nikšić, posjetio je Zenicu, gdje je, zajedno s Almirom Babajićem, kandidatom za gradonačelnika Zenice ispred SDP-a Zenica, te kandidatima za Gradsko vijeće Zenice, obišao Kazneno-popravni zavod Zenica. Tokom posjete razgovarali su o poboljšanju uslova unutar zatvora.

Kao predsjednik SDP-a BiH, Nikšić je posebno naglasio svoju podršku Almiru Babajiću, ističući da je uvjeren da će Babajić svim svojim kapacitetima staviti Zenicu i njene građane na prvo mjesto. “Vlada FBiH daje punu podršku gradu Zenici i nastavit ćemo tako raditi. Almir Babajić je lider koji će predano raditi za dobrobit svih građana, i vjerujem da će Zenici donijeti promjene koje zaslužuje,” zaključio je Nikšić.

Saopćenje za javnost SDP Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno