Zenica

VIDEO: HammerIT konferencija – Zenica kao IT centar

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Udruženje ZeForge, u partnerstvu sa Zeničkom razvojnom agencijom ZEDA organizovao je još jedno izdanje HammerIT konferencije u sklopu SpinIT projekta podržanog od strane Interreg Dunavskog programa.

Kao i svake godine, HammerIT je okupio IT stručnjake i ponudio nekoliko izuzetno zanimljivih predavanja svim IT entuzijastima na području Zenice i šire.

Cilj ove HammerIT konferencije je promocija i razvoj IT sektora u Zenici kroz stvaranje potpuno besplatnih prilika za obrazovanje i umrežavanje svim ljudima zainteresovanim za IT na području Zenice.

Na konferenciji neki od predavača su profesor Jasmin Azemović, Nedim Fakić, Kemal Bašić, Bojan Martinović…

Iz organizacije su se zahvalili generalnim pokroviteljima ovogodišnjeg izdanja konferencije i to Interreg Dunavskom programu, Gradu Zenica te Goranu Bulajiću, zamjeniku predsjedavajućeg Skupštine ZDK. Također su se zahvalili sponzorskim kompanijama konferencije, zlatnom sponzoru Inzpire, srebrenom sponzoru Bicom Systems i bronzanom sponzoru Harmony Group.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno