Zabava

VIDEO+FOTO: Pogledajte kako je izgledao Međunarodni skup oldtimera u organizaciji oldtimer Kluba KLASIK Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Proteklog vikenda u Zenici je održan prvi Međunarodni skup oldtimera, u organizaciji oldtimer kluba Klasik Zenica.

Oldtimer klub Klasik je osnovan u julu ove godine i bio je pravi izazov organizovati ovakav skup.

Skup je prvenstveno održan u svrhu promocije sporta, kulture i turizma grada Zenice.

– Pored oldtimer klubova na skupu su svoja vozila prezentovali i samostalni izlagači i ljubitelji starih vozila. Bilo je pravo zadovoljstvo vidjeti toliko zadovoljnih i sretnih lica posjetilaca, koji su ovaj nesvakidašnji događaj pozdravili u nadi da će se i ubuduće Zenica predstavljati u najboljem svjetlu, ističe za Zenicablog organizator i jedan od osnivača kluba Klasik, Adnan Kubat.

U sklopu programa organizovan je defile po gradu Zenica i posjeta tvrđavi Vranduk. Na ovom skupu je prezentovana bogata historija automobilske industrije, pa su posjetioci mogli vidjeti 110 vozila iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Njemačke.

Kako ističu osnivači kluba Adnan Kubat i Nermin Horoz, u planu je da iduće godine ponovo organizira skup i na takav način povežu sve ljubitelje oldtimera.

Isto tako, iz Kluba pozivaju vlasnike oldtimera, da se učlane u klub i daju svoj doprinos u organizaciji. LINK njihove FB grupe je OVDJE. 

– Grad Zenica u zadnje vrijeme nije imala bolju promociju sporta i turizma, a manju medijsku pažnju. Nadamo se da će to ubuduće biti bolje ispraćeno. Hvala svima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji, a najviše posjetiteljima koji su to ispratili kako to Zenica i zaslužuje, kaže Kubat.

Pogledajte dio fotografija i videa sa vikend oldtimer spektakla. Foto i video ustupljeni od strane oficijelne FB stranice i kluba KLASIK.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno