Zenica

FOTO: Predstavnici četiri zeničke mjesne zajednice posjetili profesora Mustafu ef. Spahića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predstavnici mjesnih zajednica Puhovac, Arnauti, Varda i Poca, večeras su posjetili Mustafu ef. Spahića, uvaženog alima i dugogodišnjeg profesora Gazi Husrev-begove medrese u Sarajevu.

Ovom posjetom željeli su izraziti duboko poštovanje i zahvalnost za njegov dugogodišnji trud i nesebičnu brigu o ljudima naše drage Bosne, a posebno njegovog rodnog kraja.

Posjeta je uslijedila nakon uvredljivog govora Mirze Husetića, kandidata za Općinsko vijeće ispred stranke BHI KF, koji je izazvao zgražanje moralnih i čestitih građana, a naročito poznanika i prijatelja prof. Spahića.

Husetićev govor, održan u prisustvu komšija i rodbine, bio je prožet mržnjom, što je potreslo svakoga ko nosi trun morala u sebi.

Tokom posjete, prisutni su prenijeli prof. Spahiću selame i izraze podrške brojnih građana.

Profesor je sa zahvalnošću prihvatio posjetu i iskazao duboku zahvalnost na pruženoj podršci, moleći dragog Allaha da obilno nagradi sve one koji su stali uz njega.

#SviSmoMiMujki



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno