Politika

Saopćenje: Kandidati Snage naroda za GV Zenica razgovarali sa mještanima Radakova, priredili im iznenađenje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kandidati Snage naroda za Gradsko vijeće Zenice upriličili su večeras kafu sa mještanima Radakova, a koji su im priredili iznenađenje i dočekali ih sa tortom.

Ovom prilikom mještanima Radakova kroz razgovor je prezentiran “Program za bolju Zenicu”, ali i lista Snage naroda za Gradsko vijeće Zenice koju čine profesori, doktori, pravnici, magistri, zdravstveni radnici, uspješni sportisti, studenti, penzioneri, ali i aktuelni vijećnici koja će, zasigurno, biti snažno prepoznata od strane građana Zenice i koja će dobiti masovnu podršku na izborima 6. oktobra.

Arnel Isak, nosilac liste za vijeće u aktuelni federalni zastupnik, poručio je prisutnima kako je stranka Snaga naroda ove izbore sačinila i program za bolju Zenicu, koji će biti putokaz i orjenitr za buduće vijećnike u Gradskom vijeću Zenica.

-Svi naši budući vijećnici maksimalno će se truditi da Zenica ponovo ima epitet „SPORTSKI GRAD“, pokažu senzibilitet za mlade i osiguraju im sredstva kojima će biti subvencionirana kupovina prve nekretnine, iniciraju dolazak investicija u naš grad i podignu privredu grada na veći nivo, ožive turizam u Zenici, vrate stari sjaj Bistričaku, dodatnim sadržajima učine Vranduk i Smetove atraktivnijim, iniciraju veću podršku poljoprivrednicima, ali neće ni zaboraviti osobe treće životne dobi za koje će tražiti veća izdvajanja sredstava. Osim toga, naši vijećnici borit će se za EKOLOGIJU i da Zenica ne bude samo ZELENI GRAD na papiru, kao i da Gradska uprava bude u službi građana, podržavati sve investicije koje su za dobrobit kako grada tako i ruralnih područja grada – poručio je nosilac Isak.

Veliki odziv mještana Radakova još jedna je u nizu potvrda kako je ideja Snage naroda snažno prepoznata na području cijelog grada Zenice.

Snaga naroda održati će i danas predizborni skup i to u Starini, sa početkom u 19.30 sati.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno