Politika

“POKRET” apeluje za spas grada: “Pokreni se za gradsku infrastrukturu”!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

“Pokreni se za gradsku infrastrukturu” naslov je novog video spota “POKRET-a” u okviru programa “Zenica za 10” i kampanje za Lokalne izbore.

Zenica je zapušten grad, u čiji se infrastrukturu veoma malo ili nikako ne ulaže. Ako se i uloži, radi se pod sumnjivim okolnostima javnih poziva koji se provode pod izričitim nadzorom odlazečeh gradonačelnika Kasumovića. Upravo danas, svjedoci smo skandala sa prokišnjavanjem tek renoviranog krova Bosanskog narodnog pozorišta Zenica, gdje je prije nekoliko mjeseci uloženo 1,3 miliona KM novca Zeničana i gdje je jedan naš sugrađanin pod okolnostima koje se još istražuju, izgubio život usljed pada sa krova. Podsjećamo, i taj javni poziv Kasumović je kao i prethodne, proveo pod sumnjvim okolnostima, zbog čega su u slučaj uključeni istražitelji više policijskih agencija.

“POKRET” će se prioritetno založiti za obnovu i uređenje grada. Izgled Trga Bosne i Hercegovine gdje se nalaze najvažnije institucije Grada i Kantona, ne priliči ni mjesnoj zajednici, a kamo li nekada 4. gradu u državi, koji svakog dana nazaduje u svim sferama života. Uređenje Trga Alije Izetebegovića uključujući i centralno spomen obilježje “Kameni spavač”, uređenje Trga Mokušnice, Staničnog trga, uređenje Stare čaršije izgradnja više tzv. pasarela na Bulevaru Ezhera Eze Arnautovića i Glavnoj gradskoj magistrali, mosta u Blatuši itd. aktivnosti su kojima ćemo se baviti odmah nakon preuzimanja dužnosti novog gradonačelnika Adnana Šabanija i novog saziva Gradskog vijeća Zenice.

Zenica nas treba, izađimo na izbore 6. oktobra i spasimo naš grad od propadanja.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno