Politika

Predizborni skup SDP-a u Blatuši večeras u 19:00 sati

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradska organizacija SDP BiH Zenica poziva sve građane naselja Blatuša na predizborni skup koji će se održati u srijedu, 2. oktobra 2024. godine, s početkom u 19:00 sati, na Sportskom terenu u Blatuši.

Teren na kojem će se održati skup rezultat je zajedničke inicijative građana Blatuše i tadašnjih vijećnika SDP-a. Naime, vlast u Zenici tada nije imala sluha za izgradnju ovog terena, ali su građani Blatuše, predvođeni aktivistom Alenom Selmanom, predali peticiju tadašnjem predsjedavajućem Gradskog vijeća, Almiru Babajiću. Uz podršku SDP-a, ovaj projekat je uspješno realizovan kroz gradsku inicijativu.

“S ponosom možemo reći da smo i tada osluškivali potrebe građana Blatuše i riješili jedan od ključnih problema ove zajednice. SDP će nastaviti raditi na poboljšanju uslova života u Zenici i zalagati se za projekte koji direktno utiču na bolji život svih naših sugrađana,” izjavio je Babajić, sada kandidat za gradonačelnika Zenice.

Pozivamo sve građane Blatuše da se pridruže ovom skupu, postave pitanja i saznaju više o planovima SDP-a za budućnost vašeg naselja i cijele Zenice.

GO SDP BiH Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno