Nesreće

Četvero turskih državljana povrijeđeno na M17, troje u životnoj opasnosti

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Tri osobe su direktno životno ugrožene, a jedna je zadobila lake tjelesne ozljede u sinoćnjoj saobraćajnoj nesreći u Brezovom Polju, na magistralnom putu M17, između Žepča i Zenice.

Kako saznaje Zenicablog, radi se o četvero državljana Turske, dvije muške i dvije ženske osobe, koje su prethodnog dana boravile na zeničkom sajmu ZEPS.

Oni su u Zenicu stigli iz Kahramanmaraša, grada na jugoistoku Turske, koji je doživio stravična razaranja u posljednjem zemljotresu koji je uništio to područje.

U nesreći je lake tjelesne ozljede zadobio F. H. (20) i zbrinut je u Kantonalnoj bolnici Zenica. U KBZ se nalazi i ženska osoba G.G. (25), koja ima teške, životno ugrožavajuće povrede i ljekari KBZ se cijelu prethodnu noć i jutro bore za njen život.

Zbog karaktera i težine povreda, tokom noći iz Kantonalne bolnice Zenica u Kličnički centar Univerziteta Sarajevo, na tamošnju intenzivnu njegu su prebačene dvije osobe.

Ženska osoba E. T. (34) i muškarac A.H. (259 imaju teške, po život opasne povrede i nalaze se na intenzivnoj njezi u Sarajevu.

Policija do ovog trenutka nije objavila više detalja o ovoj nesreći. poznato je, od sinoć, da je oko 21 sat došlo do sudara između putničkog vozila u kojem su se nalazili turski državljani i teretnog-kombija, ali nema više detalja.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno