Politika

Saopćenje BHI KF: Kandidati BHI KF dobili nevjerovatnu podršku u Seocima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nastavljajući predizborne aktivnosti kandidati BHI KF jučer su posjetili Briznik i Seoce. U Brizniku su realizovani skoro svi infrastrukturni projekti, a ostalo je još da se asfaltira put od glavne ceste do autobuske stanice što će uskoro biti završeno. Kandidati BHI KF su pozvali mještane da ih podrže 6. oktobra i da se ne vraćaju u period prije 2016. godine kada u ovoj kao u ostalom i u većini drugih mjesnih zajednica ništa nije urađeno i kada su sve mjesne zajednice bile zapuštene, a mještani nisu imali uslove za život dostojne civilizovanih ljudi.

Nakon Briznika kandidati BHI KF su se družili sa mještanima Seoca. Impozantna posjećenost i podrška koju su dobili dokaz su da je u proteklih osam godina gradska administracija sa gradonačelnikom Fuadom Kasumovićem na čelu radila odličan posao.

„Dragi mještani Seoca, na listi imate ljude koji vas predstavljaju u Vijeću. To su ljudi koji su učinili sve da nađu rješenje za svaki vaš istaknuti problem. Takve ljude ne smijete zaboraviti i ne smijete od njih glavu okrenuti, takve ljude morate podržati. Svi oni koji govore protiv našeg Gradonačelnika moraju znati da nas 33.000 stoji iza njega i zato nemojmo stati iza smutnje koja se ovih dana provodi“, kazao je kandidat Semir Huseinović.

„Godinama su nas omalovažavali, ponižavali, bacali prašinu u oči, obećavali i lagali. Naša sela su bila iz kamenog doba. Pogledajte naše ceste prema selima koje su bile obavijene kamenom prašinom i blatom sve dok nije došao čovjek po imenu Fuad Kasumović, koji nas je izvukao iz sivila. Čovjek koji je učinio sve da pomogne ovom napaćenom narodu, čovjek koji je preporodio naš kraj“, kazao je kandidat Denan Pašalić.

„Do 2016. godine za mnoga sela se nije znalo jer nisu bila u interesnim sferama onim koji su tada vladali. 2016. godine došao je čovjek ne da vlada nego da bude na usluzi ovom narodu i ne samo u ovom slivu, nego u cijeloj Zenici. Oni se bave nama, a mi se bavimo djelima i projektima. Mi se bavimo radom i konkretnim djelima koje smo ostavili vama u amanet. Bili ste jedinstveni 2020. godine, budite jedinstveni i sada“, kazao je kandidat Vernes Menzilović.

Halil Arnaut, Almir Dračo i Mirza Husetić pozvali su mještane da daju još veću podršku kandidatima BHI KF nego što je to bilo 2020. godine.

„Dame i gospodo otvorite oči, vidite šta se radilo u Babinskom kraju i to morate cijeniti. Zaokružite Fuada Kasumovića i Listu BHI KF“, poručio je Elmin Šabanović.

„Izbori su vrlo važan događaj za sve nas. Budžet grada Zenice je budžet svih građana Zenice i 6. oktobra up vi birate ko će da upravlja budžetom ovog grada koji je napokon stabilan. Vrlo je važno da svoje povjerenje date onima koji su kompetentni i najbolji. Mi smo započeli brojne kapitalne projekte koje ćemo uz vašu podršku i završiti u narednom periodu. Zato izađite na izbore i podržite našu listu i našeg gradonačelnika“ kazala je nositeljica liste Amra Mehmedić.

„Smatram da sam svojim radom ljudima otvorio oči i da sam vas ohrabrio da se nikoga ne bojite osim Boga. Vjeru svoju čuvajte, poštujte i ne dajte svoj ponos. Zatekao sam maksimalno zadužen budžet. Za sve što smo napravili u 74 mjesne zajednice nikoga od vas nismo niti za jednu marku zadužili. Pola njihovih dugova sam vratio, jer se domaćinski upravlja novcem, a svim mjesnim zajednicama smo pomogli“, kazao je kandidat za Gradonačelnika Fuad Kasumović.

Danas će BHI KF održati predizborne skupove u Šerićima od 16:00, u Orahovici od 18:00 i Nemili od 20:00 sati.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno