Nogomet

Džidić za SportBC: Čelik je moj klub, čast i privilegija bila bi voditi giganta, oko uslova bi se lako dogovorili

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nogometni klub Čelik nakon što se danas razišao sa Dariom Damjanovićem u potrazi je za novim trenerom.

Već se pominju brojna imena koja bi sutra sjela na klupu kluba s Bilinog polja, između ostaloga tu se spominju imena poput Mirnesa Buze, Jasmina Džidića, Zlatana Nalića, Admira Kozlića, Darka Maletića i Aldina Džidića.

Upravo ovog posljednjeg brojni navijači Čelika prizivaju na poziciji nasljednika Daria Damjanovića. Džidić je 41-godišnjak koji je kao igrač Čelika ostvario transfer u inostranstvo. Igrao je u Rusiji, Sloveniji i Kazahstanu, a trenutno je bez kluba. Džidić posjeduje A trenersku licencu i trenutno pohađa program za UEFA PRo licencu sto znaci da bi Čelik mogao voditi i u Premijer ligi sto je uslov.

Nakon natpisa i brojnih komentara navijača Čelika o dolasku Aldina Dždica na mjesto sefa struke kontaktirali smo ovog Zeničanina koji je za SportBC kazao:

“Čelik je moj klub, osjećam se da mu nešto dugujem. Naravno da sam zainteresiran da preuzmem klupu i imam plan kako da izvadim klub iz rezultatske krize. Bila bi mi cast i privilegija da vodim Čelik, a kada su u pitanju uslovi tu bi se lako dogovorili jer sam svjestan situacije u kojoj se klub nalazi. Ne želim se nametati , niko me još nije kontaktirao, ali svakako da sam zainteresovan”

kazao je Dzidić koji u trenerskoj karijeri je bio šef struke Goražda i Famosa, dok je vodio kadete Olimpica i bio pomoćni trener u NK Čelika 2017.godine

Autor: Sportbc.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno