Politika

Saopćenje: Almir Babajić – Izađite na izbore – Samo zajedno možemo graditi pravedniju Zenicu!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poštovane Zeničanke i Zeničani,

Na kraju smo kampanje u kojoj smo išli od mjesta do mjesta, od kuće do kuće, od čovjeka do čovjeka i razgovarali o Vašim problemima. Pokušali smo doći do svakog čovjeka. Razgovarali smo o temama koje nas zbližavaju, a nikako o onome što nas dijeli! Žao mi je što nismo uspjeli doći do svakog našeg sugrađanina, ali za svakog od njih vrata SDP-a su i nakon izbora otvorena.

Prema svojim političkim oponentima, na početku kampanje sam izrazio poštovanje, a na njihove uvrede odgovorio sam argumentima i činjenicama.

Naš program je najbolji, i čine ga rješenja za probleme na koje su nam naši sugrađani ukazali prethodne četiri godine. ⬇️

https://almirbabajic.ba/izborni-program-2024/

Naša lista kandidata za Gradsko vijeće je također najbolja, i odgovorno tvrdim da će naši vijećnici i u sljedećem mandatu, kao i u prethodnom, biti najefikasniji vijećnici u Gradskom vijeću! ⬇️

https://www.facebook.com/share/p/7FyfkCvwV2FS9zi8/?mibextid=oFDknk

Drago mi je da je objektivno mišljenje građana da je SDP u Zenici imao najkulturniju i najinovativniju kampanju. SDP je partija građanske provinijencije i moramo biti lideri u kulturi dijaloga.

Pozivam sve naše sugrađane da izađu na izbore 06.10. i podrže kandidate SDP-a. Samo zajedno možemo graditi bolju budućnost za našu zajednicu i pravedniju Zenicu!

Hvala vam na povjerenju.

S poštovanjem,

Vaš budući Gradonačelnik,

Almir Babajić

https://almirbabajic.ba/izborni-program-2024/

GO SDP BiH Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno