Info

U narednim danima se najavljuju lokalni pljuskovi: Ovakvo vrijeme nas očekuje početkom sedmice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas će u našoj zemlje preovladavati pretežno oblačno vrijeme uz postepeno smanjenje oblačnosti poslije podne. U jutarnjim satima i tokom prijepodneva se očekuje kiša ili lokalni pljuskovi u većem dijelu Bosne i ponegdje na sjeveru Hercegovine. Poslije podne lokalni pljuskovi su mogući na istoku i jugoistoku Bosne i na sjeveru i jugoistoku Hercegovine. Padavine su slabog intenziteta.

Vjetar slab u Hercegovina i na jugozapadu Bosne jugozapadni, a u ostatku zemlje sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura od 6 do 12, na jugu do 15, a dnevna od 12 do 18, na jugu do 21stepen.

Prvi dan radne sedmice, ponedjeljak, sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Prije podne po kotlinama Bosne i uz riječne tokove može biti magle ili niske naoblake. Vjetar slab zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 4 do 10, na jugu do 14, a dnevna od 15 do 21, na jugu do 23 stepena.

U utorak sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Porast naoblake u večernjim satima praćen slabom kišom ili lokalnim pljuskovima u Hercegovini, zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjeren južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 8 do 14, na jugu do 16, a dnevna od 18 do 24 stepena.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno