Politika

VIDEO: Fuad Kasumović potvrdio pobjedu i najavio korake u nastavku mandata

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Fuad Kasumović, dosadašnji i budući gradonačelnik Zenice, obratio se u prostorijama svoje stranke, gdje najavio svoje dalje korake.  Najavio da će prekinuti kontakt sa Muftijstvom zeničkim, te da će “neke medije” onemogućiti da dođu tamo gdje on radi.

U većem dijelu svog obraćanja govorio je o SDA i kampanji, u kojoj su, kako kaže, udarali na njegovu čast i porodicu. Govorio je i o kontaktu sa ostalim, pogledajte javljanje iz štaba BHI KF.

Kasumović (Bosanskohercegovačka inicijativa – Fuad Kasumović) vodi protiv najozbiljnijeg kandidata iz Stranke demokratske akcije (SDA) Spahije Kozlića. Kasumović, prema do sada prebrojanim glasovima ima 17.085 glasova dok Kozlić ima 15.001 glas. Aktuelni gradonačelnik Zenice se kratko oglasio na Facebooku s porukom “5:0 Laku noć”.

Ostalo je još prebroji još glasova, ali je već sada jasno da će Fuad Kasumović izvjesno biti novi – stari gradonačelnik Zenice.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno