Politika

Braća Arnel i Rusmir Isak među prvim čestitali Kasumoviću novi mandat

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kako se moglo vidjeti u prijenosu uživo na društvenim mrežama, čemu svjedoče i novinari u samom štabi stranke BHI KF, odmah po proglašenju pobjede i pripremi davanja prve pobjedničke izjave, starom – novom gradonačelniku Fuadu Kasumoviću stigle su i prve čestitke.

Među prvim u štabu BHI – KF bili su braća Arnel i Rusmir Isak, sinovi federalnog ministra unutrašnjih poslova Rame Isaka.  U to vrijeme, Ramo Isak je već bio na putu ka Sarajevu, zbog gostovanja u programu jedne TV kuće.

Arnel Isak je, podsjetimo, nosilac Liste Snage naroda za Gradsko vijeće, dok je Rusmir direktor federalne institucije Kazneno-popravnog zavoda zatvorenog tipa Zenica.

Oko 23 sata Kasumović je “uzvratio posjetu”, posjetivši izborni štab Snage naroda u Zenici.

Iako javno nije objelodanjena saradnja tokom kampanje, izostanak kandidata Snage naroda za gradonačelnika Zenice svim promatračima je ukazivao na to da će “trojka Isaka” podržati Kasumovića.

Nije poznato da li večerašnje čestitke, te poklon za pobjedu čak i prije prve zvanične izjave, ovaj put su najava koalicije BHI KF – Snaga naroda u Gradskom vijeću.

O tome će se tek u narednim danima, dok izvjesniji budu i rezultati za Gradsko vijeće Grada Zenice.

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno