Zenica

VIDEO+FOTO: Zenički radioamateri dočekali i otpratili MUSAR konvoj sa 16 specijaliziranih vozila iz Slovenije za Jablanicu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Članovi Radio klub Zenica na čelu sa predsjednikom kluba Jasminom Hadžiselimovićem (RMZO Tim ARAuBiH-Zenica) dočekali su konvoj od 46 pripadnika M/USAR CZ Republike Slovenije i 16 specijaliziranih MUSAR vozila,  na ulazu u Zenicu -A1 Sjever te ih počastili toplim obrokom i vrućom kafom da se osvježe.

Koordinator RMZO ARAuBiH, Alen Ruvić je sa kolegama iz Centra veze M/USAR razmijenio tehničke podatke o radio komunikacijama na terenu i preuzeo neophodnu opremu od komunikacijskog tima za otklanjanje poteškoća u radu repetitora na Vlašiću.

Poželjeli smo im sretan put i da se vidimo u povratku na istom mjestu.

Zahvaljujemo se Pekari Lindapek, kolegama iz ACFBiH (Gđa Fikreta), kao i kolegama iz Agencije za Koordinaciju policijskih tijela u BiH i PU Zenica na osiguranju .

Sretno ekipi i hvala na pomoći.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno