Zločini

Ponoćni požar u zgradi na Odmutu: Stanari pozivaju sve koji znaju bilo šta o počiniocu da se jave policiji

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kako saznaje Zenicablog, u noći između četvrtka i petka, u zeničkom naselju Odmut,  izbio je požar u podrumskim prostorijama zgrade na adresi Mehmeda Spahe broj 4.

– Vatrogasci su dobili dojavu u 00.23 i odmah izašli na teren, požar je lokalizovan i ugašen za četrdesetak minuta, rečeno nam je u profesionalnoj vatrogasnoj jedinici (PVJ) Zenica.

U Upravi policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona (MUP ZDK) nam je potvrđeno da je i policijska ekipa bila na licu mjesta, te da je izvršen uviđaj.

– Požar je zahvatio četiri podrumske prostorije. Požar je lokalizovan u 01 sat i 10 minuta. U uviđaj je uključen i vještak protupožarne struke. O uzroku požara i ostalim elementima provodi se daljna istraga, rečeno nam je.

Stanari ove zgrade, koji su portal Zenicablog i obavijestili o požaru, kažu da su im vatrogasci i policija reklid a je požar podmetnut, odnosno namjerno izazvan.

– Molimo vas da izvijestite javnost o ovom događaju, te da zamolite sve građane Odmuta i Zenice, koji eventualno imaju bilo kakve informacije o ovom incidentu, da jave policiji i pomognu u istrazi, rečeno nam je.

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno