Nogomet

VIDEO ANKETA: Bh. navijači priželjkuju iznenađenje protiv Njemačke

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ulice Zenice prepune su navijača uoči utakmice 3. kola Lige nacija između Bosne i Hercegovine i Njemačke, a u anketi smo ih pitali o prognozi ishoda večerašnjeg susreta na Bilinom Polju.

Reporter portala Klix.ba je u Zenici sreo i nekoliko navijača Njemačke, koji su uvjereni u trijumf nad Zmajevima, ali neki od njih ističu da bi voljeli i da BiH postigne tri gola, no da Elf ipak slavi.

S druge strane naši navijači pozivaju na inat i žele da Zmajevi večeras osvoje bod protiv favorizovane selekcije Njemačke i naprave veliko iznenađenje.

Njemačka je u Zenicu stigla bez nekoliko glavnih zvijezda poput Musiale, Havertza i Ter Stegena, ali svejedno se smatra ogromnim favoritom te bi sve osvim pobjede Elfa predstavljalo veliko iznenađenje.

Podsjetimo, Zmajevi su u prva dva kola Lige nacija poraženi od Nizozemske rezultatom 5:2 dok smo sa Mađarskom remizirali, bilo je 0:0.

Nakon oktobarskih utakmica očekuju nas utakmice u novembru ponovo protiv Njemačke kao i Nizozemske s čime ćemo završiti nastup u Ligi nacija.

Utakmica Bosna i Hercegovina – Njemačka se igra večeras s početkom u 20:45 sati uz direktan prijenos na BHT 1.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno