Odbojka

OK Čelik-Volley slavio u svojoj prvoj utakmici u Superligi FBiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Odbojkaški klub Čelik- Volley Zenica započeo je prvenstvo Super lige Federacije Bosne i Hercegovine jučerašnjom utakmicom u Bihaću.

Naime odbojkaši OK Čelik-Volley Zenica su u Bihaću pobijedili istoimenoj ekipu rezultatom 3:0 (Po setovima 25:20 , 25: 17 i 25:19).

“Ovo je ujedno i prva zvanična utakmica Seniorske ekipe i nadamo se da će u narednom periodu ova mlada ekipa postizati još bolje rezultate. U proteklih godinu i po dana ova mlada ekipa sa grupom iskusnih odbojkaskih znalaca i odličnim organizacionim sposobnostima je uspjela pokrenuti mušku odbojku u Zenici i postaviti sebi zacrtane ciljeve od kojih neće odstupiti. Samo planskim i sistematičnim radom možemo doći do rezultata” naveli su iz ovog veomo dobro organizovanog kluba koji može biti za primjer i ostalim sportskim kolektivima u gradu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno