Info

JU Centar za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama ZDK i Sportske igre mladih: Žepče domaćin velike manifestacije povodom “Dječije nedjelje”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U organizaciji JU Centar za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama ZDK i organizacije Sportske igre mladih sutra se u Žepču organizuje se manifestacija povodom “Dječije nedjelje”.

U 10h u KŠC “Don Bosco” Žepče se očekuje 600 do 1.000 učenika i učesnika, a sama manifestacija će imati inkluzivni karakter gdje će učenici zajedno sa osobljem i djecom iz Centra biti dio sportskih takmičenja, radionica i drugih aktivnosti.

Manifestaciju će upotpuniti i predavanje o dječijim pravima, kao i niz sportskih takmičenja koja će podržati Sportske igre mladih, čiji olimpijski plamen će i ovog puta biti upaljen kao i na svim drugim manifestacijama koje organizuju.

Pored sportskih takmičenja organizovana je i radionica slikanja, roštiljijada kao i takmičenje u kotliću gdje će miješane ekipe učenika i korisnika JU Centar za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama ZDK imati kulinarsko nadmetanje.

Također, planirani je i bogat kulturno-muzički program koji će obogatiti brojni muzičari i kulturni radnici (Kike Budalike, Pop Rock škola Sarajevo…)

Dođite i budite dio ove sjajne manifestacije, jer nama je malo, a nekome sve!

LOKACIJA: ŽEPČE, KŠC “Don Bosco”

VRIJEME: 15. oktobar (10h do 14h)

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno