Nogomet Zenica

VIDEO+FOTO: Atmosfera u Zenici se zagrijava, optimizam drastično porastao kod navijača Zmajeva

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Atmosfera u Zenici se polako zahuktava i sve je izvjesnije da će nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine imati veliku podršku navijača i u večerašnjem duelu protiv Mađarske.

Zmajevi u četvrtom kolu Lige nacija dočekuju selekciju Mađarske, a susret je zakazan za večeras u 20:45. Kao i protiv Njemačke prije tri dana, duel se igra na Bilinom Polju u Zenici, gdje se očekuje sjajna atmosfera.

Očekivanja navijača su velika, a to je i razumljivo nakon sasvim korektnog duela protiv Njemačke (1:2), ali i boda kojeg su Zmajevi osvojili na gostovanju u Mađarskoj prije mjesec dana (0:0).

Kako su zabilježili reporteri portala Klix.ba, koji se nalaze u Zenici trenutno, navijači BiH u velikom broju pristižu na stadion i očekuju dobar rezultat, pa možda čak i prvu pobjedu pod vodstvom selektora Sergeja Barbareza.

Iako rival nije toliko atraktivan kao prije tri dana, očekuje se da stadion bude približno dobro ispunjen kao i protiv Njemačke, kada je 12.000 navijača bodrilo Zmajeve.

Utakmica Bosna i Hercegovina – Mađarska se igra večeras s početkom u 20:45 sati uz direktan prijenos na BHT.

Autor: E.Mehić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno