Zenica

Video+foto: Rođendanski program Škole za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju osoba sa poteškoćama u psiho-fizičkom razvoju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video+foto: Rođendanski program Škole za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju osoba sa poteškoćama u psiho-fizičkom razvoju – Škola za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju osoba sa poteškoćama u psiho-fizičkom razvoju u Zenici obilježila je danas na Maloj sceni Bosanskog narodnog pozorišta (BNP) svoj 49. rođendan.

Upriličen je prigodan kulturno – zabavni jednosatni program u kojem su učestvovali učenici škole, ali i gosti. Škola je osnovana 1967. godine, pohađa je 58 učenika sa raznim smetnjama u psiho-fizičkom razvoju.

Pogledajte video – uvodni dio programa, te obraćanje direktora Tarika Salčinovića, koji je naglasio da društvena zajednica mora posvetiti više pažnje ovim osobama, te foto-galeriju.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno