Zenica

NAJAVA: “Svako ima svoj Everest-Tomislav Cvitanušić”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

SVAKO IMA SVOJ EVEREST | Tomislav Cvitanušić, Nedjelja, 03. Novembar 2024. godine u 18,30 sati, Amfiteatar Metalurškog fakulteta Zenica.

ULAZ JE POTPUNO BESPLATAN

Pozivamo sve prijatelje kluba SCORPIO, planinare, planinarska i sportska društva i ostale zainteresovane da svojim prisustvom uveličaju promociju filma SVAKO IMA SVOJ EVEREST – Tomislav Cvitanušić

Tomina dijamantski izbrušena priča o alpinističkim, ali prije svega, životnim motivacijskim mehanizmima, strahovima, nadanjima, ljubavi i zahvalnosti biće, vjerujemo, ponajbolji poklon polaznicima naše ovogodišnje škole alpinizma, ali i svim ostalim planinarima i građanima, koje srdačno pozivamo na ovaj svojevrsni praznik planinarstva, na kojem ćemo svjedočiti zeničkoj premijeri jedinstvene filmske priče SVAKO IMA SVOJ EVEREST, ispričane Tominim iskustvima i zapažanjima njegovih instruktora i prijatelja.

Potrudili smo se da polaznicima ovogodišnje škole alpinizma podarimo ponajbolje što se zadnjih godina dešava na planinarskoj i alpinističkoj sceni BiH.

Za kraj, svečanu dodjelu diploma vrijednim tečajcima i zaokruženje našeg nezaboravnog druženja, ostavili smo uistinu nešto posebno – dovoljno je reći: Tomo Cvitanušić i fokusirati se na njegova nadahnuta izlaganja i predavanja, koja prizilaze iz njegovih kompetencija – fascinantne sportske karijere, koja ga je vodila širom svijeta, uzduž, poprijeko i uvisinu, živeći alpinizam, maratonske utrke, od kojih i one najteže na svijetu – sa stotinama kilometara trčanja, vožnje bicikla i plivanja u ledenim fjordovima sjevernih mora…

ŠKOLA ALPINIZMA SCORPIO 2024
VELIKO FINALE SA TOMISLAVOM CVITANUŠIĆEM

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno